Wij brengen mensen
met elkaar in verbinding.

Vd Wiele Bedrijfsadvies begeleidt en ondersteunt u daar waar u het nodig heeft. Heeft u een helpende hand, sparringpartner of onafhankelijk adviseur nodig? Wij helpen u graag. We onderscheiden zes verschillende diensten.

Kostenreductie

U bent gewend aan een bepaalde manier van werken. Ongemerkt ziet u door de bomen het bos niet meer. Het is voor u lastig te doorzien welke verbetermogelijkheden er zijn om uw organisatie kostenefficiënter te maken. Vd Wiele Bedrijfsadvies kijkt met een onafhankelijke en frisse blik naar de mogelijkheden en helpt u deze te benutten.

Managementondersteuning

Ieder managementteam heeft een bepaalde groepsdynamiek. Zo kan het gebeuren dat er een sterke rangorde ontstaat of dat het team in een sleur terecht komt. De motivatie neemt af en veranderingen worden afgeremd of tegengewerkt. Vd Wiele Bedrijfsadvies doorbreekt dit patroon en bouwt bruggen. We luisteren, verbinden en dragen nieuwe mogelijkheden aan. We zorgen dat iedereen een gelijkwaardige rol speelt en het team veranderingen met motivatie en inspiratie tegemoet treedt.

Interim werkzaamheden

Door langdurige afwezigheid of door groei in uw bedrijf komt u handjes tekort op management- of commercieel niveau. Dit kan tot werkstress bij collega’s en problemen in de dagelijkse procesgang leiden. Hoe houdt u uw schaapjes toch op het droge? Vd Wiele Bedrijfsadvies helpt u daarbij. We steken graag de handen uit de mouwen om het tijdelijk tekort op te vangen. Door onze kennis en ervaring zijn we breed inzetbaar.

Relatiebehoud

De relatie met een goede klant, leverancier of samenwerkingspartner is bekoeld of verloop stroef. U wilt dit graag herstellen, maar op de een of andere manier lukt dit niet. U vreest een onherstelbare scheiding van wegen. Bij Vd Wiele Bedrijfsadvies zijn we van mening dat het nooit te laat is om een relatie te herstellen. We treden op als mediator. Door de sterke verbindende kwaliteiten zijn we in staat partijen terug bijeen te brengen. Onze ervaring met en kennis van de Nederlandse en Belgische manier van zakendoen, stelt ons tevens in staat grensoverschrijdende problemen tussen twee partijen vakkundig op te lossen.

Advies

U bent op zoek naar bevestiging of aanvulling en wilt sparren over uw ideeën. Iemand met een onafhankelijke en frisse blik laten meekijken met uw plannen en voorgenomen besluiten. Bij Vd Wiele Bedrijfsadvies doen we niets liever. Wij weten dat je, zonder zelf kleiner te worden, anderen kunt helpen groeien. We luisteren naar u én naar de ideeën van medewerkers op de werkvloer. Wat kan er beter, efficiënter of effectiever? Wij halen het boven water, delen onze bevindingen en implementeren veranderingen.

Verbetermaatregel

U weet wat u wilt. Uw organisatie verbeteren, een proces optimaliseren, groeien, wat dan ook. Maar hoe kunt u deze reis het beste aanpakken om tot de gewenste bestemming te komen? Vd Wiele Bedrijfsadvies laat het u zien. We kijken met een open blik naar uw organisatie en komen met verbetervoorstellen en een helder stappenplan. Gedragenheid en medewerkerstevredenheid worden hierin standaard meegenomen. Daar begint het succes.

Notice: compact(): Undefined variable: link in /www/templates/yootheme/vendor/yootheme/theme/builder/panel/template.php on line 124

Financieel advies

Vd Wiele Bedrijfsadvies ondersteunt en adviseert u op een breed terrein. Voor financieel advies werken wij echter graag samen met externe specialisten op dit gebied. Specialisten die u terug in het zadel kunnen helpen en u aansporen om de juiste financiële beslissingen te nemen. Heeft u financieel advies nodig, maar zelf geen financieel adviseur of accountant? Dan brengen wij u met plezier in contact met een kundige specialist uit ons netwerk.
Notice: compact(): Undefined variable: link in /www/templates/yootheme/vendor/yootheme/theme/builder/panel/template.php on line 124

Partners

Vd Wiele Bedrijfsadvies adviseert niet alleen. We begeleiden u ook bij de implementatie en uitvoering van een helder verbeterplan. Een onderdeel daarvan kan zijn, dat we u adviseren een specialist in te schakelen. Iemand met extra knowhow en ervaring op het gebied waar u nog stappen te zetten heeft. Vd Wiele Bedrijfsadvies heeft een breed netwerk kundige professionals, die we voor u in kunnen schakelen. HR-specialisten voor een beter personeelsmanagement. Tekstschrijvers voor pakkende teksten. Marketing/communicatieadviseurs voor een doordachte communicatiestrategie, inspirators voor een impactvolle personeelsbijeenkomst. Noem maar op. Zo bieden we de best mogelijke begeleiding en helpen we u samen naar de top.
Steenstraat 33
4561 AR Hulst
Telefoon | +31 (0)6 - 53858480
Email | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© Copyright 2018 | Vd Wiele Bedrijfsadvies
Terms of use | Disclaimer